Vi er Dwaal.

Dwaal er et tomandshold bestående at Andreas Frydenlund og Henrik Timm.

Vi er specialiseret i hver vores retning, men mødes i en stærk fælles forståelse af marketing automation og et delt værdisæt med integritet og faglighed som ankerpunkter.

Vores veje sammenflettedes hos Grundfos, hvor vi arbejdede sammen om implementering og udvikling af marketing automation i den globale kontekst. Her fik vi hver især en dyb erfaring med marketing automation på internationalt niveau. Denne erfaring vil vi gerne gøre tilgængelig for mindre virksomheder, og dermed udligne spillepladen en smule, i et marked fyldt med stordriftsfordele.

Img

Andreas Frydenlund

Udvikler og konsulent i digitale platforme

(Introduceret af Henrik Timm)

Andreas er en kompromisløs teknisk fagmand, som finder glæde og motivation i at skabe gennemtænkte og bundsolide løsninger.

Det er basale karaktertræk, med en enorm effekt.

Den konstante søgen efter den bedste løsning, har opbygget en evne hos Andreas til at løse komplekse opgaver på en simpel facon med stor tidsbesparelse - både under og efter udvikling.

Et løfte givet er et løfte holdt i samarbejde med Andreas. Han kender sine styrker, men også sine begrænsninger, og han vil stå på sin integritet i alle henseender. For mig betyder det en mulighed for komplet tillid og ro - både i vores interne samarbejde, men også i samarbejdet med jer.

Teknikken er i sidste ende det, der skal få det hele til at ske og Andreas skaber løsninger, som gør hvad de lover.

LinkedIn

Henrik Timm

Konceptudvikler og konsulent i digital marketing

(Introduceret af Andreas Frydenlund)

Henrik er er svær person at beskrive med få ord - but here goes:

Henrik er en alsidig kommunikator, som har kendskab til alt, der er værd at bruge tid på inden for digital markedsføring. Et særligt karaktertræk, Henrik besidder, er transparens. Henrik begår sig med en umiddelbarhed, der indbyder til at blive mødt af tillid og venlighed.

Netop dét gør ham til en fantastisk konsulent og samarbejdspartner. Der er ingen facader eller politiske filtre - kun fokus på at opnå formidable og blivende resultater.

Med en beskrivelse af Henrik vil det virke banalt at lægge vægt på hans dygtighed inden for at planlægge og eksekvere på processer. Mere interessant er det at tale om hans evne til at inddrage mennesker i en proces og bidrage til deres faglige og personlige udvikling. Den tilgang medvirker til et både et godt umiddelbart resultat, men også et afkast på længere sigt.

Henrik siger tingene, som de er. Han ønsker at skabe den absolut bedste løsning for dig - og han kan gøre det på en måde, der sikrer teknisk og menneskelig stabilitet på din arbejdsplads.

LinkedIn