Vi er Dwaal.

Dwaal er et tomandshold bestående af Andreas Frydenlund og Henrik Charlie Timm.

Vi er specialiserede i hver vores retning, men mødes i en stærk fælles forståelse af digital forretning, webudvikling og marketing automation og et delt værdisæt med integritet og faglighed som ankerpunkter.

Img

Vores veje sammenflettedes ved Grundfos, hvor vi arbejdede sammen om implementering og udvikling af marketing automation i en global kontekst. Her fik vi hver især stor erfaring med marketing automation med fokus på skalerbarhed og brugbarhed blandt vores tidligere kollegaer verden over. Denne erfaring vil vi gerne gøre tilgængelig for mindre virksomheder.

Andreas Frydenlund

Digital marketing udvikler

(Introduceret af Henrik Timm)

Andreas er en kompromisløs teknisk fagmand, som finder glæde og motivation i at skabe gennemtænkte og bundsolide løsninger.

Det er basale karaktertræk med en enorm effekt.

Denne konstante søgen efter den bedst mulige løsning har givet Andreas evnen til at løse komplekse opgaver på en simpel facon med stor tidsbesparelse - både under og efter udvikling.

Et løfte givet er et løfte holdt i samarbejde med Andreas. Han kender sine styrker, men også sine begrænsninger, og han vil stå fast på sin integritet i alle henseender. For mig som virksomhedspartner giver dette komplet tillid og ro - både i vores interne samarbejde og i samarbejdet med jer.

Teknikken er i sidste ende det, der skal få det hele til at ske. Andreas skaber løsninger som gør, hvad de lover.

LinkedIn

Henrik Charlie Timm

Digital forretningsudvikler

(Introduceret af Andreas Frydenlund)

Henrik er en alsidig kommunikator, som har kendskab til alt, der er værd at bruge tid på inden for digital markedsføring. Et særligt karaktertræk, Henrik besidder, er transparens. Henrik begår sig med en umiddelbarhed, der indbyder til at blive mødt af tillid og venlighed.

Netop dét gør ham til en fantastisk konsulent og samarbejdspartner. Der er ingen facader eller politiske filtre - kun fokus på at opnå formidable og blivende resultater.

Med en beskrivelse af Henrik vil det virke banalt at lægge vægt på hans dygtighed inden for at planlægge og eksekvere på processer. Mere interessant er det at tale om hans evne til at inddrage mennesker i en proces og bidrage til deres faglige og personlige udvikling. Den tilgang medvirker både til et stærkt umiddelbart resultat, men også til et afkast på længere sigt.

Henrik siger tingene, som de er. Han ønsker at skabe den absolut bedste løsning for dig - og han kan gøre det på en måde, der sikrer teknisk og menneskelig stabilitet på din arbejdsplads.

LinkedIn