nine-dots

Digital forretningsudvikling med målet for øje

Hvilken værdi skaber vi?

Vi hjælper jer med at bruge tiden rigtigt - kort og godt.

Sæt i gang!

Digital udviklingsplan

Med målet i sigte og en forståelse af udgangspunktet, udtænker og formulerer vi en digital udviklingsplan til jer, med en meget håndgribelig tilgang til arbejdet. Hvad skal laves hvornår og hvorfor? Fokusområder og format aftales med jer på forhånd, så I får maksimalt output af vores arbejde.

Vi har fire overordnede fokus områder, som vi gennemgår nedenfor

1. Mennesker

På trods af de mange løfter om digitalisering, automatisering og kunstig intelligens, er mennesket stadig den vigtigste ingrediens i et succesrigt digitalt set up. Gennem dialog med teamet vil vi vurdere, hvilke kompetencer og personligheder, der er til rådighed.

2. Organisation og processer

Det er sagt, at et digitalt set up aldrig bliver mere end et spejl af den organisation som det lever i. Derfor danner vi et overblik over jeres organisation og alle relevante arbejdsgange, som påvirker vores projekt.

3. Platforme

Starter vi fra bunden eller bygger vi ovenpå noget eksisterende? Vi sætter os ind i jeres digitale platforme, f.eks. CMS, shop system, mail marketing system og lignende. Hvilke funktionaliteter er tilgængelig allerede nu, og hvilke muligheder har vi for at integrere til andre platforme?

4. Data

Sidder I med flere års struktureret data, eller ligger det hele i en “diverse” folder? I alle digitale henseender, er den tilgængelige data totalt definerende for, hvad der er muligt at få til at ske. Derfor tager vi også en vurdering af jeres situation i forhold til jeres data strukturer og flows.

Vi starter altid med at forstå jer

Vores første møde vil derfor handle om:

1

Hvem er I?

Har I prøvet det før, eller er det første gang i maskinen?

2

Hvad har I nu?

Vi skal forstå hvordan jeres tekniske set up hænger sammen

3

Hvor skal I hen?

Skal vi udvikle noget nyt eller optimere det eksisterende?

4

Hvorfor?

Hvad er formålet og målsætningerne med projektet?

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Vi glæder os allerede til at møde dig.

Hvordan vil du helst træffes?

Tak for din besked

Dwaal logo