nyhedsbreve med stor effekt

Effektive nyhedsbreve

Effekten af email marketing er fortsat markant i det digitale marketing mix. Trods at have være afskrevet adskillige gange, ser vi til stadighed nyhedsbrevet være den bedst performende kanal ift. ROI og loyalitet. Et nyhedsbrev giver dig muligheden for at skabe en tæt relation med dine kunder - især hvis du gør en indsats for at give den enkelte kunde værdi i hvert eneste nyhedsbrev du sender.

Kompabilitet med mail klienter

En vigtig ingrediens for en succesfuld kampagne er et indbydende email layout, der er kompatibel på tværs af de vigtigste email klienter. Vi kan lige så godt være ærlige. De eksisterende email klienter er enormt besværlige at behage, og hvad der lyder som en simpel opgave - nemlig at sikre at din nyhedsmail ser korrekt ud i de gængse klienter - er indre mindre end et teknisk mesterværk. Og vi har fuldstændigt styr på hvordan det skal gøres.

Sæt flow is nyhedsbrevet

Værdien af email marketing er steget betragtelig med udbredelsen af marketing automation software. Værktøjer der gør det muligt for dig at opsætte email flows, og sende relevante mails til dine kunder, alt efter hvor de befinder sig i kunderejsen.