5bags yoghurt starter Diy yoghurt bifidobacterium 1,0 L model 10 bakterier 1bag/10g
kr110.04 kr100.14
Status: På lager

Antal *
Læg i kurv
btn-share

5bags yoghurt starter Diy yoghurt bifidobacterium 1,0 L model 10 bakterier 1bag/10g

1bag =10g, omfatter 10stk lille taske .i alt er 50small pc ' er

1bag=1g

500-1000ml mælk : 1g i en yoghurt container.

picture show Noter: 1.Anbefaler at holde det nedkølet og forseglet. 2.Læg det i FRYSEREN i mere end 3 timer, så snart du modtager det.Det vil bidrage til at forbedre rentabiliteten af probiotika og gøre gæring mere let efter frysning.Så kan du bruge det til enhver tid. 3.Brug IKKE rengøringsmiddel til at rengøre den indvendige beholder yoghurt maskine,kan du prøve at bruge kogende vand. 4.Sørg for, at Yoghurt Starter Pulver udrøres Jævnt og ikke holde sig til bunden eller på siden af beholderen. 5.Prøv at vælge Hele Mælk ved stuetemperatur.Brug IKKE den kolde mælk . 6.Sæt gærings temperatur omkring 109℉(43℃),gæring tid er normalt 6-8 timer,kan du forlænge til 10-12 timer om vinteren. 7.Du kan forlænge gæring tid til at øge syre,men ikke mere end 15 timer. 8.Opbevares i køleskab, den gærede yoghurt i 3-5 timer smager bedre. 9.Læg IKKE sukker i det, før du gære, hvis du ikke er meget dygtig,kan du tilføje nogle rosiner ,jordbær,honning, i syrnet yoghurt på din egen smag.Vær opmærksom på, at emballagen kan være lidt anderledes på grund af forskellige produktions batch.Fortvivl ikke, dette vil ikke påvirke selve produktet.Pakke inkluderet: en stor pakke (1g*10 små pack)

kundernes feedback

  • oprindelsessted: CN

Tags: bifidobakterier, starter yoghurt, champignon-rør, fajance, Hoppe Starter, automatisk yoghurt, taske æg, bubble pack, sour, balance pod.

Kingfsher6
2020-11-22
5/5
Received in good condition after 12 days. This is my second order. This batch manufactured 2-Nov-2020. Recommend.
Rubyrhett
2021-02-05
5/5
Muito bom Adorei o resultado!!!
Skriv en anmeldelse